Probiotic Serum (leveranstid ca 3-4 dagar)

 

FÖR ALLA HUDTYPER

Detta är världens första serum med levande probiotika. Vi har identifierat ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande och integrerat dessa i denna banbrytande produkt.

30 ml

Beskrivning

Detta serum innehåller mer än en miljard levande probiotiska mikrober i varje milliliter. Vi har identifierat ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande och integrerat dessa i denna banbrytande formula. De probiotiska mikroberna aktiveras när de kommer i kontakt med fukten på huden. När de blivit aktiverade tillför de huden egenskaper som korrigerar obalanser och stärker barriärfunktionen för en fastare, fylligare och mer elastisk hy. Detta serum passar alla hudtyper och tack vare dess avancerade förmåga att åstadkomma biologisk jämvikt, är det exceptionellt lämpat för hy som visar tecken på stress.

Användning och tips

Använd varje kväll i en vecka eller tills en förbättring ses. Minska därefter användningen till varannan kväll under en vecka.  För fortsatt underhåll används serumet 1-2 gånger I veckan.